Inför Eslövs BK – IFK Malmö


IFK Malmö spelar på onsdagen borta mot Eslövs BK i ännu en sexpoängsmatch i division 3 Södra Götaland.
Matchen, som har avspark klockan 19:00, spelas på Ekevalla IP.

Truppen: Ali Al Kefagy, Daniel Sandberg – Ahmedin Sudic (lk), Ali Burrniku, Andreas Åkerlund, Ayoub Ahmad, Demokrat Maxhuni, Edis Djugumovic, Emmanuel Frimpong, Ermal Kera, Manar Jamal Ali, Mario Djordjevic, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Patrik Lahall, Robinn Sander, Serdar Semovski, Walid Faour,

Aktuellt: Andreas Åkerlund, nyförvärvet från IF Limhamn Bunkeflo 2007, är spelklar och går direkt in i den gula 18-mannatruppen.

Mustafa Arezoo och Serdar Semovski är båda tillbaka efter avstängning, medan Lucas Horntvedt får sona sitt straff mot Eslövs BK.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Som sagt gjorde vi verkligen en urusel match mot Malmö City FC. Vi hade därför ett lagmöte i måndag som vi fick en oerhört bra effekt av och måndagens träning var kanske den bästa som jag har haft överhuvudtaget.

Efter den senaste tiden känner vi osäkra på var vi står. Vi har mestadels gjort bra träningar utan att få någon utdelning och vi hoppas att det vänder mot Eslöv. Spelarna tror stenhårt på detta och vi går in för tre poäng.