Inför IFK Malmö – FC Trelleborg

IFK Malmö kommer stärkt av segern mot Eslövs BK när man på lördagen spelar hemma mot toppkrigande FC Trelleborg.

Matchen, som har avspark klockan 15:00, spelas på Malmö Stadion.

Truppen: Ali Al Kefagy, Daniel Sandberg – Ahmedin Sudic (lk), Ali Burrniku, Andreas Åkerlund, Ayoub Ahmad, Azeem Razwan, Demokrat Maxhuni, Edis Djugumovic, Emmanuel Frimpong, Lucas Horntvedt, Manar Jamal Ali, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Patrik Lahall, Patrik Larsson, Robinn Sander, Serdar Semovski.

Aktuellt: För första gången på länge har inte IFK Malmö någon spelare avstängd när man på lördagen ställs mot toppkrigande FC Trelleborg.

Lucas Horntvedt, som är tillbaka från avstängning, samt de i dagarna spelklara nyförvärven Azeem Razwan och Patrik Larsson går in i 18-mannatruppen. Ermal Kera, Mario Djordjevic och Walid Faour får därmed kliva åt sidan.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Såklart vill vi fortsätta på den inslagna vägen och den positiva trenden som vi är inne i. Det är tätt mellan matcherna så vi har, mer eller mindre, enbart haft återhämtningsträning och hoppas på att kunna stå upp lika bra mot FC Trelleborg.

FOTNOT. Truppen har samling klockan 13:30 på Malmö Stadion.