Inför IFK Malmö – Höörs IS


Det är en minst sagt tuff uppgift som Södertreans nästjumbo IFK Malmö har framför sig på lördagen. Efter 1-11 på de två senaste matcherna gäller det att vända trenden när tabelltrean Höörs IS står för motståndet.

Matchen, som har avspark klockan 15.00, spelas på Malmö Stadion.

Truppen: Ali Al Kefagy, Daniel Sandberg – Ahmedin Sudic (lk), Ali Burrniku, Andreas Åkerlund, Ayoub Ahmad, Demokrat Maxhuni, Edis Djugumovic, Ghassan Talozi, Manar Jamal Ali, Mario Djordjevic, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Patrik Lahall, Patrik Larsson, Robinn Sander, Serdar Semovski, Walid Shams.

Aktuellt: Det är få matcher som IFK Malmö inte har haft någon spelade avstängd. Mustafa Arezoo är tillbaka efter avtjänat straff, men försvarskollegan Lucas Horntvedt åkte på rött kort mot Nosaby IF och missar helgens match.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Stämningen i truppen är jättebra och vi har haft ett bra snack i veckan, men att säga någonting utöver det efter alla förluster är att dra till med tomma ord och känns bara löjligt.