IFK Malmös P96-1 vann onsdagens match P14 Skåne grupp A mot Kvarnby IK med 2-1 0-1). 

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96-1:

Under de första 13 minuterna ägde vi matchen och spelade i stort sett på deras planhalva. Vi skapade också ett par målchanser som inte var riktigt heta, men som gav oss hörnor där vi inte kunde göra mål.

Efter det fick Kvarnby en hörna där Ismail Islamoski gjorde en räddning och efter det blev det ytterligare en hörna som den här gången resulterade i mål.
 
Vi fortsatte att jobba framåt för att få dit en kvitering före halvtid, men det vill sig inte och vi kom aldrig till de där riktigt vassa chanserna. 

I paus sade jag till att killarna att de kunde vinna kvällens match om de bara fortsatte att jobba och spela för varandra.

Och det gjorde vi verkligen. Vi gick in i andra halvlek som ett helt nytt lag och efter drygt fem minuters spel fick vi utdelning när Mahmoud Alaouie gjorde 1-1. Därefter fortsatte vi att jobba hårt och 2-1 kom efter en hörna av Yousef El Beyrouti som Belmin Karic kunde trycka in.

Kvarnby skapade två-tre heta målchanser, men Ismail Islamoski gjorde en del fantastiska räddningar och höll tätt där bak under hela andra halvlek.

Killarna behövde verkligen den här segern den kom inte mot vem som helst utan mot Kvarnby som är ett av Malmös bästa lag.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-3-3): Ismail Islamoski (lk) – Yousef El Beyrouti, Zakaria Awad, Shkelqim Gashi, Agon Ajeti – Saber Azizi, Bassam Ahmad, Tarek Bekar – Belmin Karic, Yusuf Semovski Mahmoud Alaouie. Avbytare: Ahmed Fakhro,,Amit Veliu, Besfort Xhafolli. 

Matchens lirare: Ismail Islamoski,