Inför Ifö Bromölla IF – IFK Malmö


IFK Malmö ligger sist i division 3 Södra Götaland och är i stort poängbehov inför lördagens viktiga bortamatch mot Ifö Bromölla IF.

Matchen, som har avspark klockan 15:00, spelas på Strandängen.

Truppen: Daniel Sandberg – Ahmedin Sudic (lk), Ali Burrniku, Andreas Åkerlund, Ayoub Ahmad, Demokrat Maxhuni, Edis Djugumovic, Ghassan Talozi, Manar Jamal Ali, Mario Djordjevic, Omar Aouida, Patrik Lahall, Patrik Larsson, Robinn Sander, Serdar Semovski, Walid Faour, Walid Shams.

Aktuellt: Ali Al Kefagy och Mustafa Arezoo är båda avstängda efter att dragit på sig ett rött respektive gult kort senast mot Höörs IS. Lucas Horntvedt, som var avstängd i förra matchen, har skadat knäet och missar därmed också lördagens viktiga match mot Ifö Bromölla IF.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Vi hade tur med resultaten förra helgen, samtidigt som vi faktiskt gjorde en spelmässigt riktigt bra match och killarna känner att det finns en möjlighet att stanna kvar. Det ligger i våra egna händer och vi ska göra allt i de fem matcherna som är kvar.