Jumbon IFK Malmö har det inte lätt i reservlagsserien division 1. Trots att "di gule" på nytt spelade en bra fotboll åkte laget på sin tredje raka förlust när det blev 2-3 (1-2) i måndagens bortamatch mot Ifö Bromölla IF.

– Vi spelade jättebra och var värt att vinna, men gör man inte mål på sina chanser straffar det sig till slut, sade Selman Yalcin, tränare för IFK Malmös U21-lag, till ifkmalmo.com.

Bromölla öppnade starkt och gick upp till 2-0 efter två mål av Mattias Häggström innan IFK Malmö kom tillbaka in i matchen. Först reducerade Ayoub Ahmad och alldeles i upptakten av andra halvlek var det kvitterat genom Blend Faniq.

– Det var disciplinerat spel och vi visade på moral som kunde hämta upp till 2-2.

Hemmalaget missade först en straff som IFK-målvakten Ali Al Kefagy snyggt räddade i den 70:e minuten innan man i den 85:e minuten kunde kontra in segermålet, 3-2.

– Surt eftersom Blend Faniq hade två frilägen vid ställningen 2-2, konstaterade Selman Yalcin.

Startelvan (4-4-2):
Ali Al Kefagy – Mirza Dizdarevic, Mario Djordjevic, Martin Sosa Hernandez, Manar Jamal Ali – Ahmed Al Mawally, Walid Faour, Emmanuel Frimpong (lk), Hussein Abdul Rahim – Ayoub Ahmad, Blend Faniq. Avbytare: Bright Frimpong, Mattias Olsson, Rami Amin.
 
Matchens lirare: Ali Al Kefagy