Inför IFK Trelleborg – IFK Malmö


IFK Malmö ligger alltjämt sist i division 3 Södra Götaland, och med tre poäng upp till en återkvalplats, inför lördagens bortamatch mot IFK Trelleborg.

Matchen, som har avspark klockan 14:00, spelas på Vångavallen.

Truppen: Daniel Sandberg, Festim Bytyqi – Ahmedin Sudic (lk), Ali Burrniku, Andreas Åkerlund, Ayoub Ahmad, Demokrat Maxhuni, Edis Djugumovic, Ghassan Talozi, Manar Jamal Ali, Mario Djordjevic, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Patrik Lahall, Robinn Sander, Serkan Yalcin, Walid Shams

Aktuellt:
Det är inte många matcher i år där IFK Malmö inte har haft någon spelare avstängd. Den här gången är det Patrik Larsson och Serdar Semovski, som båda blev utvisade mot Ifö Bromölla IF, som tvingas stå över. Tillbaka efter avtjänat straff är däremot försvararen Mustafa Arezoo.

Ny i den uttagna 17-mannatruppen är också målvakten Festim Bytyqi som är tillbaka i "di gule" efter ett drygt halvår hos seriekonkurrenten FBK Balkan.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Det är dags att vi själv ser till att göra något åt vår tabellsituation och inte bara tittar på de andra. Resultaten har hittills gått med oss, och med all respekt för de andra lagen, måste vi också börja vinna om vi ska klara av det här i slutändan.