IFK Malmös P96-1 vann söndagens match i P14 Skåne grupp A mot Nosaby IF med 2-1 (1-1).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96-1:

Matchen började på ett mycket dåligt sätt för vår del och redan efter knappt två minuters spel låg vi under med 0-1 och fem minuter senare fick vi en femminutersutvisning på Mostafa Omar.

Nosaby var det bättre laget i början av matchen och spelade mycket på sin snabbe anfallare som vi hade problem med i första halvlek. Efter hand kom vi dock in i matchen och i den 23:e minuten fick ett bra frisparksläge där Yousef El Beyrouti lyfte in bollen till Tarek Bekar som nickade in 1-1.

Under halvtidsvilan snackade vi om att vi var tvungna att spela bättre fotboll, spela på ett-två tillslag, även göra jobbet hem och ligga nära deras anfallare.

Vi gjorde exakt det som vi hade pratat om. Nosaby försökte gång på gång hitta upp till sin duktige anfallare, men i andra halvlek stod försvaret rätt och vi höll honom borta.

Samtidigt började vi utöva vårt eget spel på marken, kom runt fint på kanterna och slog inlägg och hörnor.

Efter knappt 47 minuters spel fick Agon Ajeti gult kort och vi var tvunget att ändra om i vårt spel. Vi fick en frispark på egen planhalva som Tarek Bekar snabbt slog vidare till Osama Kassem. Kassem kom sedan runt på kanten och presterade ett mycket fint inlägg som Adonik Zeqiri kunde möta med huvudet fram till 2-1.

Utmärkelsen till matchens lirare går till Tarek Bekar som gjorde en mycket bra match på mittfältet. Han krigade, vann mycket bollar och gjorde även ett snyggt mål.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-3-3): Ismail Islamoski (lk) – Osama Kassem, Mostafa Omar, Zakaria Awad, Agon Ajeti – Saber Azizi, Bassam Ahmad, Amit Veliu – Yousef El Beyrouti, Yusuf Semovski, Belmin Karic. Avbytare: Adonik Zeqiri, Besfort Xhafolli, Miriton Gashi, Tarek Bekar.

Matchens lirare: Tarek Bekar.