IFK Malmös P94 spelade oavgjort, 3-3 (2-1), i onsdagens match mot Höllvikens GIF 2 i P16 Södra. 

Nezir Mehmeti, tränare för IFK Malmös P94:

Jag tycker att vi spelade jättebra under den första halvleken och de hade verkligen ingenting att komma med. Deras mål kom av våra egna misstag. Sedan fick Dardan Behrami två gula och Shadi Romi ett rött kort.

Utan tvekan var Safet Besic, som imponerade stort på mig vad gäller fysik och styrka, vår bäste spelare idag.

För övrigt tycker jag att hela laget gjorde en riktigt bra insats, men tyvärr blev vi som sagt straffat av våra egna misstag. Ny match är det redan på lördag hemma mot IF Limhamn Bunkeflo 2007 och då ska vi ta tre pinnar.

Matchen spelades 2×40 minuter.

Startelvan (4-2-3-1): Ali Shibli (lk) – Christian Addo, Shadi Romi, Shqipron Rexha, Edwin Adolfsson – Dardan Behrami, Bright Frimpong – Samim Saadat, Safet Besic, Lukas Dahlström – Stefan Vagic. Avbytare: Adil Hakimi, Adonik Zeqiri, Denis Durgutovic, Osama Kassem, Sandor Varga.

Matchens lirare: Safet Besic.