Inför IFK Malmö – FBK Balkan

Det är något av en måstematch för kvaljagande IFK Malmö i jakten på ett nytt division 3-kontrakt när man på lördagen spelar hemma mot FBK Balkan.

Matchen, som har avspark klockan 15:00, spelas på Malmö Stadion.

Truppen: Daniel Sandberg, Festim Bytyqi – Ahmedin Sudic (lk), Ali Burrniku, Andreas Åkerlund, Ayoub Ahmad, Edis Djugumovic, Ghassan Talozi, Kevin Lay, Mario Djordjevic, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Patrik Lahall, Robert Kjellin, Serdar Semovski, Serkan Yalcin, Walid Shams.

Aktuellt: 37-årige Robert Kjellin gör comeback i IFK Malmö i lördagens sexpoängsmatch mot FBK Balkan. Ex-allsvenske Kjellin lade egentligen av med fotbollen i höstas, men förstärker "di gule" under slutspurten av serien.

Robinn Sander och Demokrat Maxhuni är båda avstängda efter utvisningarna mot IFK Trelleborg, medan Serdar Semovski är tillbaka efter avtjänat straff. Patrik Larsson är inte uttagen i truppen i väntan på sin avstängningsdom.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Det är positivt att kunna ta med oss förra lördagens segermatch. Matchen gäller mycket för båda lagen, det kommer att bli tufft, hårt och det laget som visar störst hjärta vinner.