Femte raka förlusten för U21

Det fortsätter att gå tungt för IFK Malmös U21-lag i reservlagsserien division 1 där man på söndagen inkasserade sitt femte raka nederlag efter 1-4 (1-2) mot Tomelilla IF/Onslunda IF.

Inte ens Blend Faniqs tidiga 1-0-mål kunde tända "di gule" som agerade blekt och inte förmådde skapa särskilt många heta målchanser. Tomelilla utnyttjade effektivt sina lägen, hade vänt till 2-1 redan i den 22:e minuten och kunde vinna klart.

– Vi tappade tidigt fokus, det här var definitivt ingen bra match, sade Selman Yalcin, tränare i IFK Malmö, till ifkmalmo.com.

Startelvan (4-4-2): Ali Al Kefagy – Mattias Olsson, Martin Sosa Hernandez, Patrik Larsson, Mirza Dizdarevic – Ahmed Al Mawally, Emmanuel Frimpong (lk), Walid Faour, Manar Jamal Ali – Blend Faniq, Demokrat Maxhuni. Avbytare: Bright Frimpong, Hussein Abdul Rahim, Kemal Karaosmanovic, Rami Amin.

Matchens lirare: Hussein Abdul Rahim.