IFK Malmös P96-1 inkasserade sin tredje raka seger i P14 Skåne grupp A när man vann måndagens bortamatch mot GIF Nike med hela 7-2 (3-2).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96-1:

Det var en bra första halvlek där vi gjorde tre mål, men släppte tyvärr också in två mål. Halvleken var dock jämn och kunde ha slutat hur som helst då Nike hade ett par bra chanser som de inte tog vara på ordentligt, medan vi var effektivt på det vi hade.

Under den andra halvleken spelade vi en mycket bra fotboll. Vi kom ut som ett helt annat lag där bollen gick som ett snöre och vi kunde rulla ut Nike. Det var en del vackra mål och vi spelade på två-tre tillslag på vägen.

Utmärkelsen till matchens lirare delas mellan Mostafa Omar, som var oerhört bra där bak, och Mahmoud Alaouie som gjorde tre mål.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-3-3): Ismail Islamoski (lk) – Osama Kassem, Mostafa Omar, Zakaria Awad, Agon Ajeti – Saber Azizi, Bassam Ahmad, Tarek Bekar – Mahmoud Alaouie, Yusuf Semovski, Belmin Karic. Avbytare: Amit Veliu, Besfort Xhafolli, Miriton Gashi, Yousef El Beyrouti.

Matchens lirare: Mahmoud Alaouie & Mostafa Omar.