Inför MF Pelister – IFK Malmö

Två raka segrar har fått upp självförtroendet i bottenkrigande division 3-klubben IFK Malmö som har allt i egna händer inför lördagens bortamatch mot jumbon MF Pelister.

Matchen, som har avspark klockan 15:00, spelas på Ymorvallen:

Truppen: Ali Al Kefagy, Festim Bytyqi – Ahmedin Sudic (lk), Ali Burrniku, Andreas Åkerlund, Demokrat Maxhuni, Edis Djugumovic, Ghassan Talozi, Kevin Lay, Mario Djordjevic, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Patrik Lahall, Robert Kjellin, Robinn Sander, Serdar Semovski, Serkan Yalcin, Walid Shams. 

Aktuellt: Patrik Larsson missar de två kvarvarande matcherna i division 3. En dryg veckas ytterligare avstängning, den 18 till 25 september, blev nämligen straffet från Svenska Fotbollförbundet för den grova utvisning som han åkte på i bortamatchen mot Ifö Bromölla IF. Tillbaka efter avstängning är däremot Demokrat Maxhuni och Robinn Sander.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Det är faktumet att vi fortfarande har det i egna händer som vi får gå på i de två sista matcherna. Killarna har insett chansen, man ser möjligheten att klara sig utan kval och tänker verkligen göra allt för att ta den.