IFK Malmös P96-1 vann tisdagens träningsmatch mot Trelleborgs FF med 2-0 (1-0).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96-1:

Det var en stabil match där vi spelade bra och gjorde det enkelt för varandra. 1-0 kom efter att Mostafa Omar snappat upp ett misslyckat bakåtspel från deras ytterback och sedan enkelt rullat in bollen i mål. 

Efter paus fortsatte vi att mestadels spela enkelt, men ibland gjorde vi det lite svårt när vi försökte slå de avgörande passningar.

Trots det skulle 2-0-målet komma efter ett fint spel där Mostafa Omar nickade fram bollen till Kofi Yeboah "Chris" Addae som kom fri med målvakten och enkelt rullade in den mellan benen. 

Utmärkelsen till matchens lirare delas idag mellan två spelare; Shkelqim "Kelly" Gashi, som gjorde en mycket bra match i försvaret och Chris Addae som gjorde det mycket bra ute på kanten där han utmanade och kom förbi sin försvarare gång på gång.

Matchen spelades 2×40 minuter.

Startelvan (4-3-3): Ismail Islamoski (lk) – Miriton Gashi, Zakaria Awad, Shkelqim Gashi, Agon Ajeti – Amit Veliu, Bassam Ahmad, Jetmir Haliti – Kofi Yeboah Addae, Leonard Krasnici, Belmin Karic. Avbytare: Besfort Xhafolli, Emir Rahman, Erjon Morina, Kushtrim Sahitolli, Mostafa Omar.

Matchens lirare: Kofi Yeboah Addae & Shkelqim Gashi.