100 år med allsvensk fotboll


Drömmer du dig tillbaka till svunna tider? Minns du när IFK Malmö var i allsvenskan senast? Då är 100 år med allsvensk fotboll definitivt något för dig. Köp boken genom "di gules" försorg och se till att klubben blir särskilt profilerad.

Idrottsförlagets 100 år med allsvensk fotboll är en fantastisk berättelse. Boken blir på ungefär 500 sidor i A4-format med en unik faktadel om högsta serien i svensk fotboll från starten 1910 och fram till och med 2010.  

Alla 61 klubbar presenteras med varsitt kapitel. Den innehåller även ett 20-tal exklusiva intervjuer med stora svenska fotbollsprofiler.

Kort och gott – en bibel om svensk fotboll!


Skriven av frilansjournalisten och forskaren Martin Alsiö. Martin har forskat i svensk fotbollshistoria i nästan tio år.

IFK Malmö Fotbollklubb vill medverka vid lanseringen av boken. Säljs minst fem böcker genom "di gules" försorg profileras klubben, och även övriga föreningar som är med, genom en speciell tacksida med klubbens namn och emblem.

Du betalar endast 529 kronor, plus en administrationsavgift om 30 kronor, per bok vid uthämtande av boken på klubbens kansli. Vill du få den hemskickad per post tar vi även ut en fraktavgift enligt Postens gällande prislista.

Beställer gör du genom att senast den 6 februari skicka ett mejl till forsaljning@ifkmalmo.com. Glöm inte att uppge ditt namn, fullständig adress, telefonnummer och personnummer. Din beställning är bindande och boken finns för uthämtning i samband med den allsvenska starten 2011.

Eventuellt överskott på sålda exemplar tillfaller IFK Malmö Fotbollklubb.    

Fakta/100 år med allsvensk fotboll

Författare: Martin Alsiö.
Redaktör och faktagranskare: Gunnar Persson.
Utseende: Inbunden.
Format: A4.
Tryck: Fyrfärg.
Sidantal: Cirka 500.