Inför IFK Malmö – Arlövs BI


IFK Malmö drar igång träningsmatchandet efter uppehållet då man på söndagen ställs mot division 5-klubben Arlövs BI.

Matchen, som har avspark klockan 15:00, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen: André Carlsson, Daniel Sandberg – Ahmedin Sudic, Christopher Grimberg, Dilan Ismail, Georgios Vairaktaridis, Ghassan Talozi, Josef Ahmad, Kevin Lay, Lucas Horntvedt, Mario Djordjevic, Markus Silfverberg Folkesson, Mustafa Arezoo, Patrik Larsson, Sebastian Ottosson, Tobias Rosenlind, Walid Shams.

Aktuellt: Det är en rad potentiella nyförvärv i truppen när IFK Malmö spelar sin första träningsmatch för året. Bland spelarna märks Ahmedin Sudic som väntas komma tillbaka efter en ytterst kort sejour i den nyblivna division 2-klubben BK Olympic.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Vi vill framförallt se att vårt passningsspel fortfarande sitter i efter juluppehållet. 2010 avslutades ju på ett positivt sätt med bra prestationer mot både Kvarnby IK och Hyllie IK.

Den senaste tiden har handlat mycket om teambuilding och att skapa en laganda. Vi har fått ihop en riktigt intressant trupp som gör att vi kan se med tillförsikt på försäsongen och sedan lyfta oss ett snäpp till serien. Det gör att jag tror att vi blir giftiga i år. 

FOTNOT. OBS! Samling för truppen är klockan 13.15 oavsett vad som tidigare har meddelats.