Inför IFK Malmö – Lunds BK


Träningsmatchandet går vidare för IFK Malmö som på söndagen spelar hemma mot Lunds BK.

Matchen, som har avspark klockan 14:00, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen: André Carlsson, Daniel Sandberg – Ahmedin Sudic, Andreas Omidfar Kiriazidis, Andreas Åkerlund, Anh Quan Pham, Christopher Grimberg, Ghassan Talozi, Kevin Lay, Mario Djordjevic, Markus Silfverberg Folkesson, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Patrik Larsson, Sebastian Ottosson, Tobias Rosenlind, Vedat Shala, Walid Shams.

Aktuellt: Tre potentiella nyförvärv, Andreas Omidfar Kiriazidis (IF Limhamn Bunkeflo 2007), Anh Quan Pham (BK Olympic) och Vedat Shala (IFK Trelleborg) testas när IFK Malmö på söndagen möter Lunds BK.  

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Framförallt vill vi jobba vidare på den linje som vi hade i 80 minuter mot Hardeberga BK. Det är klart att vi måste börja göra mål på våra chanser och därför tränade vi en hel del avslut på fredagsträningen som vi hoppas ger resultat i söndagens match.