Inför IFK Malmö – BK Flagg

Det är den blivande seriekonkurrenten i division 4 sydvästra, BK Flagg, som står för motståndet i IFK Malmös fjärde träningsmatch för säsongen.

Matchen, som har avspark klockan 18:30 på onsdagen, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen: Ali Al Kefagy, Daniel Sandberg – Ahmedin Sudic, Andreas Omidfar Kiriazidis, Andreas Åkerlund, Christopher Grimberg, Ghassan Talozi, Lucas Horntvedt, Mario Djordjevic, Markus Silfverberg Folkesson, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Patrik Larsson (lk), Quan Pham, Tobias Rosenlind, Vedat Shala, Walid Shams.

Aktuellt: I dagarna har övergångshandlingarna för tre nya IFK Malmö-spelare landat på Svenska Fotbollförbundets bord. Spelarna det handlar om är Ahmedin Sudic (BK Olympic), Quan Pham (BK Olympic) och Sebastian Ottosson (Oxie IF).

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Det ska bli roligt att möta en seriekonkurrent som vi vet har satsat på allvar inför säsongen. De har gjort en hel del intressanta värvningar och vi kommer att få en ordentlig värdemätare på var vi står.

Vi ska följa den inslagna vägen, hålla oss till vårt eget spel och praktisera det som vi är bra på. Som jag nämnde efter förra matchen kommer vi också att spetsa till laget nu efterhand och det innebär att vi kanske gör färre byten.