Inför IFK Malmö – Höganäs BK


Tuffast motstånd hittills under försäsongen väntar IFK Malmö då man på lördagen ställs mot division 3-klubben Höganäs BK.

Matchen, som har avspark klockan 14:00, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen:
Ali Al Kefagy, André Carlsson – Ahmedin Sudic, Andreas Omidfar Kiriazidis, Burak Kaya, Christopher Grimberg, Dilan Ismail, Ghassan Talozi, Kevin Lay, Lucas Horntvedt, Markus Silfverberg Folkesson, Mario Djordjevic, Mustafa Arezoo, Patrik Larsson (lk), Quan Pham, Sebastian Ottosson, Tobias Rosenlind, Walid Shams.

Aktuellt: Burak Kaya från division 4-konkurrenten KSF Prespa Birlik är den senaste i raden av provspelare i IFK Malmö.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Det är en del frånfall i truppen på grund av skador, men det är bra att vi får prova runt lite grann redan nu eftersom det säkert kommer hända några gånger även under seriespelet. Jag tycker att det ska bli spännande att se vad de andra kan göra.

Höganäs spelar i division 3 och är ytterligare en bra värdemätare för vår del. Vi har hittills släppt in för enkla mål, däribland på fasta situationer, och det krävs att vi kommer upp ytterligare en nivå för att börja vinna matcher.