Inför IFK Malmö – BK Olympic

Träningsmatcherna duggar tätt för IFK Malmö som på tisdagen verkligen sätts på prov mot division 2-klubben BK Olympic.

Matchen, som har avspark klockan 18:30, spelas på Malmö Stadion plan 10.   

Truppen: André Carlsson, Daniel Sandberg – Ahmedin Sudic, Andreas Omidfar Kiriazidis, Burak Kaya, Dilan Ismail, Georgios Vairaktaridis, Ghassan Talozi, Kevin Lay, Lucas Horntvedt, Mario Djordjevic, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Quan Pham, Tobias Rosenlind, Vedat Shala, Walid Shams

Aktuellt:

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Vi är inne i en mycket hård träningsperiod, men killarna ser pigga ut på träning och det ska bli roligt med en match mot ett väldigt bra motstånd. Det blir spännande att se hur vi kan stå upp mot Olympic och vi känner oss definitivt inte slagna på förhand.