IFK Malmös P99 förlorade lördagens träningsmatch mot FC Rosengårds P96-P98 med 0-9 (0-6). 

Per Olsson, lagledare i IFK Malmös P99: 

Det var inte precis det motståndet som vi hade tänkt oss att få. FC Rosengård kom med två spelare födda 1996, fyra 1997, sex 1998 och en 1999. Mina spelare kände till de flesta eftersom sex stycken går på samma skola ute i Rosengård. 

Tre av spelarna i Rosengård var i längd med mig, det vill säga 184 centimeter. Jag frågade grabbarna om de ville spela och tuffa som de är blev svaret ja. 

Givetvis blev det förlust, men bara med 0-9 vilket var underbart med tanke på den fysiska skillnaden.

Matchen spelades 2×25 minuter.

Startelvan (3-5-2): Kaled Sacad – Tobias Schön, Mohamed Abdulkadir, Olof Nilsson – Ahmed Hassan, Anthony Arnsberger, Trajce Lamnjov, Abdoulie Sarr, Jemil Shadida Johansson – Ertan Hümmet, Yasiin Maxamud. Avbytare: Alen Durakovic, Amin Hassan, Daniel Medina, Mohamad Akram, Ragit Shaqiri, Said Abdi, William Bell.