Inför IFK Malmö – Genarps IF

IFK Malmö ser till att beta av det ena division 4-motståndet efter det andra och i söndagens träningsmatch är det Genarps IF, som hör hemma i den östra fyran, som står för motståndet.

Matchen, som har avspark klockan 15:00, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen: Daniel Sandberg – Ahmedin Sudic, Andreas Omidfar Kiriazidis, Andreas Åkerlund, Baris Hümmet, Christopher Grimberg, Ghassan Talozi, Kevin Lay, Markus Silfverberg Folkesson, Mario Djordjevic, Mustafa Arezoo, Patrik Larsson (lk), Quan Pham, Tobias Rosenlind, Walid Shams.

Aktuellt: IFK Malmö kan räkna in ännu ett nyförvärv i Lilla Torg FF-mittfältaren Baris Hümmet som därmed återvänder till klubben han representerade våren 2009.   

– Det är vi mycket glada för och det ska bli roligt att se honom mot Genarp, säger IFK-tränaren Kenneth Folkesson.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: De senaste prestationerna har varit stora besvikelser.  Vi måste spela på vår högsta nivå i 95 minuter och inte tro att det är slut efter en halvlek bara för att vi leder med några bollar.

Som jag berättade efter förra matchen skulle vi ha ett lagmöte med anledning av detta. Spelarna kom där fram till att vi att skulle jobba mer med lagandan och vi har haft ett samkväm som verkar ha slagit väl ut. Det är mycket glädje i truppen och den hoppas jag att vi visar i eftermiddag.