Inför IFK Malmö – Hässleholms IF

De tre senaste matcherna har varit allt annat än bra för IFK Malmö som måste försöka hitta tillbaka till grunderna i spelet i lördagens träningsmatch mot division 3-nykomlingen Hässleholms IF.

Matchen, som har avspark klockan 14:00, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen: Ali Al Kefagy, André Carlsson – Ahmedin Sudic, Andreas Omidfar Kiriazidis, Baris Hümmet, Christopher Grimberg, Dilan Ismail, Georgios Vairaktaridis, Ghassan Talozi, Kevin Lay, Mario Djordjevic, Markus Silfverberg Folkesson, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Patrik Larsson (lk), Sebastian Ottosson.

Aktuellt: Med bara två veckor kvar till seriestarten är det en rad nyckelspelare som dras med ljumskproblem i IFK Malmö där varken Andreas Åkerlund, Lucas Horntvedt, Tobias Rosenlind eller Vedat Shala kan deltaga i lördagens match.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Det har varit alldeles för många insläppta mål i de tre senaste matcherna och därför har vi arbetat ganska hårt med vårt försvarsspel. Vi har poängterat vikten för spelarna att göra rätt saker och gå på rätt saker, vilket jag hoppas ska ge resultat.

Tyvärr har vi samtidigt väldigt många skador på viktiga spelare, men det kommer som bekant att bli likadant i serien att man spelar med det manskapet som man har att tillgå och det är ingenting att vara ledsen över.