IFK Malmös P99 ledde söndagens träningsmatch mot BK Kick med 2-0 (1-0) när Kicks tränare bara packade ihop sakerna och avbröt matchen elva minuter in på den andra perioden.

Per Olsson, lagledare i IFK Malmös P99:

Vi tog ganska snart kommandot och passade
bollen mellan oss tio till tolv gånger för att sedan gå till attack. Eftersom Kick hade en bra målvakt så slutade dock de flesta anfallen med bollen i hans händer.

Det dröjde till den 14:e minuten innan vi kunde ta ledningen. Tobias Schön startade långt ner på egen planhalva med en passning till Olof Nilsson, därefter gick bollen fram till Abdoulie Sarr som passade över den till andra stolpen (vänster till höger) där Ahmed Hassan kom springande i full fart och bara bredsidade in 1-0. Ett anfall i Barcaklass.

Den andra perioden började som den första, men med lite mer fult spel ifrån BK Kicks spelare som kan ha varit trötta på att jaga boll. Efter ytterligare sex-sju mycket bra räddningar av Kicks målvakt kom ett mål som var klassen bättre än 1-0. 

Samma spelare var inblandade som i det första målet med den skillnaden att Ahmed Hassan här gjorde ett inlägg till en springande Abdoulie Sarr som på vänsterkanten kunde nicka in 2-0 i den 27:e minuten.
 
Nu började nästan alla i Kick att tappa humöret på allvar. Deras målvakt klippte till Jemil Shadida Johansson, varefter han gav igen. Domaren såg dock bara Jemils handling och gav honom ett rött kort.

Då påtalade undertecknad för domaren att tre-fyra spelare i deras lag saknade benskydd och det fick deras ledare att tappa fattningen. Han packade bara ihop deras saker och sa att matchen var över. 

Det innebar att matchen var slut elva minuter in på den andra perioden när vi egentligen skulle ha spelat 3×20 minuter och jag tycker mycket sýnd om killarna som inte fick spela klart.

Startsjuan (2-3-1): Kaled Sacad – Tobias Schön (lk), Olof Nilsson – Ahmed Hassan, Trajce Lamnjov, Anthony Arnsberger – Mohamad Akram. Avbytare: Abdoulie Sarr, Amin Hassan, Jemil Shadida Johansson, Mohamed Abdulkadir, Veton Kabashi.