Inför IFK Malmö – FBK Balkan

IFK Malmö har laddat om efter den starka seriepremiären och går för en ny trepoängare i lördagens ”hemmapremiär” i division 4 sydvästra mot FBK Balkan.

Matchen, som har avspark klockan 14:00, spelas på Malmö IP.

Truppen: Ali Al Kefagy – Ahmedin Sudic, Andreas Omidfar Kiriazidis, Andreas Åkerlund, Christopher Grimberg, Dilan Ismail, Ghassan Talozi, Lucas Horntvedt, Mario Djordjevic, Markus Silfverberg Folkesson, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Patrik Larsson (lk), Quan Pham, Sebastian Ottosson, Tobias Rosenlind.

Aktuellt: Yttermittfältaren Baris Hümmet snackade till sig ett rött kort i premiären mot BK Flagg och är avstängd i lördagens match.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Vi ska självklart ge FBK Balkan en ordentlig fajt för att kunna ta en ny trepoängare i hemmapremiären. Det är annars svårt att veta var Balkan står, man har inte sett och hört mycket om det laget, men de brukar vara bra och det förutsätter jag att de är även 2011.

Helt klart är i varje fall att vi inte kan gå ut och ställa skorna utan vi måste jobba stenhårt i 90 minuter för att klara av det.