IFK Malmös P99 förlorade lördagens träningsmatch mot Syrianska FC P98 med 0-10 (0-5).

Per Olsson, lagledare för IFK Malmös P99: 

I dag var det lite som om division 4 mötte allsvenskan. IFK Malmö i fyran mot till exempel Helsingborgs IF i allsvenskan.
Syrianska hade ett mycket moget spel där man höll avståndet mellan backlinje och mittfält till hundra procent. Man lyfte hela tiden med hela laget och praktiserade ett snabbt passningsspel. Vi hade inte en chans. 

Den här matchen hade lika gärna kunnat sluta 0-25, men killarna stod upp och kämpade tappert, vilket jag också hoppas att de tar med sig till måndag då vi ska gruppspel i turneringen Fotboll mot rasism.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (3-5-2): Kaled Sacad – Tobias Schön (lk), Daniel Medina, Mohamed Abdulkadir – Ahmed Hassan, Yasiin Maxamud, Maximiliano Ahumada, Abdoulie Sarr, Jemil Shadida Johansson – Hamza Maghsoud, Ertan Hümmet. Avbytare: Amin Hassan, Anthony Arnsberger, Mohamad Akram, Said Abdi.