IFK Malmö går på tisdagen in i DM-slutspelets andra omgång med hemmamatch mot division 6-klubben Glumslövs FF.

Matchen, som har avspark klockan 18:00, spelas på Malmö Stadion plan 7.

Truppen: André Carlsson – Ahmedin Sudic, Andreas Omidfar Kiriazidis, Andreas Åkerlund, Baris Hümmet, Christopher Grimberg, Dilan Ismail, Lucas Horntvedt, Mario Djordjevic, Markus Silfverberg Folkesson, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Patrik Larsson (lk), Sebastian Ottosson.

Aktuellt: Ghassan Talozi (sjuk) och Tobias Rosenlind (känning i knäet) saknas i IFK Malmö.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Det kommer säkert att bli en tuff kamp. Planen är urusel och som division 6-lag kommer de verkligen att ge allt för att göra livet surt för oss. Vi kan definitivt inte ställa ut skorna utan måste arbeta hårt för att kunna gå vidare.