IFK Malmös P99 förlorade lördagens match i P13 Sydvästra grupp F mot GIF Nike med 0-4 (0-2).

Per Olsson, lagledare för IFK Malmös P99:

I dag spelade vi mot Nike i Lomma. Killarna som gjorde bort sig i MM i torsdags var som helt förändrade, ja med några undantag.

Av någon konstig anledning kan jag inte få Ahmed Hassan att ge hundra procent, men alla andra gjorde en bra match, trots förlust.

Skillnaden på Nike och oss var att vi ville spela fotboll likt Barcelona med många passningar och
fint spel (lära oss fotboll), medan Nike tjongade långa bollar på sina toppar (spelare för division 6 i framtiden).

Detta gjorde vi bra, men fortfarande lite för långsamt. Det blir dock bättre och bättre för varje match som vi lirar. I dag hade vi säkert 12 till15 anfall, mot Södra Sandby kanske tre-fyra. Således en mycket glad tränare trots 0-4.
 
Matchens lirare blev Abdoulie Sarr som debuterade i målet, samt Maximiliano Ahumada, som var outstandig i den här matchen. Men samtliga spelare fungerade som ett lag. 

Spelar ni så här i fortsättningen och vrider upp tempot en aning är det inte många lag som kommer att hänga med oss till hösten.
 
Domarduon var inte mycket att hänga i julgranen. Vi fick två felaktiga offsider emot oss, en fråntagen straff där Nikes ledare höll med oss och många andra fel, men det är inte lätt att behöva pengar. 

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (5-4-1): Abdoulie Sarr – Tobias Schön (lk), Daniel Medina, Maximiliano Ahumada, Mohamed Abdulkadir, Olof Nilsson – Ahmed Hassan, Yasiin Maxamud, Anthony Arnsberger, Jemil Shadida Johansson –  Hamza Maghsoud. Avbytare: Amin Hassan, Ragit Shaqiri, Said Abdi, Trajce Lamnjov.

Matchens lirare:
Abdoulie Sarr & Maximilano Ahumada.