Inför Hittarps IK – IFK Malmö

Hittarps IK, nästjumbo i division 4 nordvästra, står för motståndet när IFK Malmö på onsdagen spelar sextondelsfinal i distriktsmästerskapet.

Matchen, som har avspark klockan 19:30, spelas på Laröds IP.

Truppen: André Carlsson, Nezir Mehmeti – Ahmedin Sudic (lk), Andreas Omidfar Kiriazidis, Andreas Åkerlund, Dilan Ismail, Ghassan Talozi, Lucas Horntvedt, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Quan Pham, Sebastian Ottosson, Tobias Rosenlind, Vedat Shala, Walid Shams. 

Aktuellt: Markus Silfverberg Folkesson åkte på en utvisning i den första DM-matchen mot Glumslövs FF och är avstängd i onsdagens sextondelsfinal.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Det ska bli spännande att möta ett lag som vi inte har spelat mot tidigare. Vi tänker gå på så mycket vi kan eftersom vi vill ha bra resultat i DM för att eventuellt komma in i Svenska Cupen till nästa säsong.