Inför IFK Malmö – Hyllie IK

IFK Malmö jagar sin andra raka seger i division 4 sydvästra i lördagens hemmamatch mot Hyllie IK.

Matchen, som har avspark klockan 15:00, spelas på Malmö IP.

Truppen: André Carlsson, Nezir Mehmeti – Ahmedin Sudic (lk), Andreas Omidfar Kiriazidis, Andreas Åkerlund, Baris Hümmet, Christopher Grimberg, Dilan Ismail. Ghassan Talozi, Lucas Horntvedt, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Quan Pham, Tobias Rosenlind, Vedat Shala, Walid Shams.

Aktuellt: Den defensiva mittfältaren Markus Silfverberg Folkesson tvingades utgå med en ond fot mot MF Pelister och lär bli borta i några veckor.

– Han fick ett slag på ligamentet i foten och den är jättesvullen. Inget är brutet, men han måste få ner svullnaden innan det går att börja träna igen, berättar tränare Kenneth Folkesson, som har plockat in Dilan Ismail som ny spelare i 16-mannatruppen.  

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Hyllie tog en poäng senast och har ett spelarmaterial som är bra när de får till det. Det gäller att vara på tårna från början, hålla oss till vår linje och praktisera det som vi har gjort i de tre senaste matcherna.