Inför ÖT Smygehuk FF – IFK Malmö

IFK Malmö tappade viktig mark i toppstriden av division 4 sydvästra efter 0-1 senast hemma mot Hyllie IK. Nu är det ett revanschsuget "di gule" som på lördagen tar sig an ÖT Smygehuk på bortaplan.

Matchen, som har avspark klockan 14:00, spelas på Smygehamns IP.

Truppen: Nezir Mehmeti – Ahmedin Sudic (lk), Andreas Omidfar Kiriazidis, Andreas Åkerlund, Baris Hümmet, Christopher Grimberg, Dilan Ismail, Ghassan Talozi, Lucas Horntvedt, Mario Djordjevic, Mustafa Arezoo, Quan Pham, Sebastian Ottosson, Vedat Shala, Walid Shams.

Aktuellt: Omar Aouida, som har gått från klarhet den senaste tiden, drog på sig sitt tredje gula kort senast mot Hyllie IK och är avstängd i lördagens bortamatch.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Jag har aldrig sett ÖT Smygehuk FF eller vet ett dugg om laget. Vi ska koncentrera oss på vårt och går in för att vinna. Sätter vi målchanserna som vi gjorde i MM-matchen mot Oxie i veckan har vi en god chans.