IFK Malmös P99 förlorade B-finalen i Åshöjden Cup mot Malmö City FC med 0-1.

Per Olsson, lagledare för IFK Malmös P99:

Jag tycker att killarna svarade för en bra insats under den första dagen även om tidiga matcher aldrig har varit något för dessa små varelser.

Som allt annat ont fanns även Sharif Hakimi med son och dömde med sina onda pipor oturligt fick vi dessa två just i våra matcher. De fick däremot så mycket klagomål att de inte fick döma på söndagen vilket jag är den förste att applådera.

Nu till fotbollen som blev bättre ju längre vi höll på. Samtliga tre lag på lördagen hade det tufft mot oss och det räckte till ett B-slutspel där vi slutade på andraplats efter 0-1 mot Malmö City FC. En match där vi också fick ett mål felaktigt bortdömt för offside.

Matchen spelades 2×15 minuter.

Startnian (3-4-1):
Kaled Sacad – Tobias Schön (lk), Mohamed Abdulkadir, Olof Nilsson – Anthony Arnsberger, Trajce Lamnjov, Yasiin Maxamud, Jemil Shadida Johansson – Abdoulie Sarr. Avbytare: Daniel Medina Zuniga, Hamza Maghsoud, Maximilian Ahumada Ferreira, Ragit Shaqiri, Said Abdi.

Matchens lirare: Tobias Schön.