Två raka förluster gör att IFK Malmö, mer eller mindre, måste besegra Bunkeflo FF på lördagen om det ska kunna bli fortsatt toppstrid i division 4 sydvästra.

Matchen, som har avspark klockan 14:00, spelas på Bunkeflo IP.

Truppen: André Carlsson, Nezir Mehmeti – Andreas Omidfar Kiriazidis, Andreas Åkerlund, Christopher Grimberg, Dilan Ismail, Fozulazeem Bashir Razwan, Ghassan Talozi (lk),  Mario Djordjevic, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Patrik Larsson, Sebastian Ottosson, Tobias Rosenlind, Vedat Shala, Walid Shams.

Aktuellt: En hel del förändringar görs i IFK Malmö där Ahmedin Sudic och Lucas Horntvedt är avstängda. Tillbaka i 16-mannatruppen är bland annat Omar Aouida (avstängning) och Tobias Rosenlind (ljumskproblem).

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Det är bara seger som gäller. Killarna brinner av en enorm revanschlust efter de här två förlusterna mot Hyllie och ÖT Smygehuk.