IFK Malmös U-lag förlorade måndagens match i reservlagsserien division 1 Elit mot BK Olympic med 0-3 (0-3).

Neil Wilson, tränare för IFK Malmös U-lag:

Under den första kvarten hade vi spelet, men sedan kom några enklare misstag. Olympic var snabbare och vi fick inte riktig kontroll över mittfältet. Det blev för många långa bollar som vi inte klarade av och efter en dryg halvtimme låg vi under med 0-3.

Till den andra halvleken ändrade vi och låg lite djupare. Det blev effektivt mot deras snabba anfall, vi kom också lite snabbare till bollen och var mer aggressiva i vårt spel. Vi lyckades komma igenom deras försvar och skapade chanser, men kunde inte göra mål.

Som helhet var det ett bra spel. Vi har mycket att jobba på, men Olympic hade många A-lagsspelare och jag tycker därför att det var ett bra resultat.

Bäst i dagens match var mittbacken Kevin Lay med många fina brytningar när BK Olympic anföll.

Startelvan (4-4-2):
André Carlsson – Mario Djordjevic, Dilan Ismail (lk), Kevin Lay, Mahmoud Muhsen Sandouqa – Milot Zeqiri, Tobias Rosenlind, Markus Silfverberg Folkesson, Jwan Kogi – Sebastian Ottosson, Roy Nickling. Avbytare: Anuar Mahdi, Anwar Munshid Yasin, Sarmad Al-Quraishi, Thaer Muhsen Sandouqa. 

Matchens lirare: Kevin Lay.