Inför IFK Malmö – Kristianstads FF


Tre nivåer skiljer IFK Malmö från onsdagens motståndare i åttondelsfinalen av distriktsmästerskapet, division 1-klubben Kristianstads FF.

Matchen, som har avspark klockan 18:30, spelas på Malmö Stadion.

Truppen: Ali Al Kefagy, Nezir Mehmeti – Ahmedin Sudic (lk), Andreas Omidfar Kiriazidis, Andreas Åkerlund, Christopher Grimberg, Fozulazeem Bashir Razwan, Ghassan Talozi, Lucas Horntvedt, Markus Silfverberg Folkesson, Mustafa Arezoo, Patrik Larsson, Sebastian Ottosson, Tobias Rosenlind, Vedat Shala, Walid Shams.

Aktuellt: Efter en tids skadebekymmer är både Ali Al Kefagy och Markus Silfverberg Folkesson tillbaka i 16-mannatruppen. Saknas gör däremot mittbacken Omar Aouida som inte har någon möjlighet att komma ifrån sitt arbete.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Det är klart att det ska bli roligt och spännande att möta Kristianstad. Vi har haft en del otur i serien och tappat matcher där vi borde ha vunnit. Nu ska vi se om vi kan överraska och stå upp mot ett division 1-lag.