Inför IFK Malmö – KSF Prespa Birlik

IFK Malmö, med tre raka förluster i bagaget, ställs på söndagen mot division 4 sydvästras enda obesegrade lag, tabelltvåan KSF Prespa Birlik.

Matchen, som har avspark klockan 15:00, spelas på Malmö Stadion.

Truppen: Ali Al Kefagy, Nezir Mehmeti – Ahmedin Sudic (lk), Andreas Omidfar Kiriazidis, Andreas Åkerlund, Christopher Grimberg, Fozulazeem Bashir Razwan, Ghassan Talozi, Lucas Horntvedt, Markus Silfverberg Folkesson, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Patrik Larsson, Sebastian Ottosson, Vedat Shala, Walid Shams.

Aktuellt: En sen varning mot Bunkeflo FF gör att Tobias Rosenlind är avstängd i söndagens match mot KSF Prespa Birlik. Tillbaka efter avtjänat straff är däremot både lagkaptenen Ahmedin Sudic och Lucas Horntvedt.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Vi gjorde egentligen allt rätt mot Bunkeflo FF utom att just vinna. Jag vet inget direkt om KSF Prespa Birlik mer än att de ligger med i toppen, utan vi kämpar vidare och går som alltid för en seger.