Inför IFK Malmö – BK Flagg


Halva serien är avverkad och för IFK Malmö vänder division 4 sydvästra med onsdagens hemmamatch mot BK Flagg som också är den sista matchen före sommaruppehållet.

Matchen, som har avspark klockan 18:30, spelas på Malmö IP.
Truppen: Ali Al Kefagy, Nezir Mehmeti – Ahmedin Sudic (lk), Andreas Åkerlund, Christopher Grimberg, Fozulazeem Bashir Razwan, Ghassan Talozi, Kevin Lay, Lucas Horntvedt, Markus Silfverberg Folkesson, Omar Aouida, Patrik Larsson, Sebastian Ottosson, Tobias Rosenlind, Vedat Shala, Walid Shams.

Aktuellt: De gula avstängningarna avlöser varandra. Senast mot KSF Prespa Birlik var Tobias Rosenlind avstängd och i dag är det högerbacken Mustafa Arezoo som drog på sig en grov utvisning i söndagens match.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Vi vill fortsätta som vi gjorde förra matchen och hoppas förstås att vi kan få avsluta med en seger till innan sommaruppehållet.