IFK Malmös U-lag förlorade sin sista match före sommaruppehållet i reservlagsserien division 1 Elit mot Kvarnby IK med 1-4 (1-3).

Neil Wilson, tränare för IFK Malmös U-lag:

Tyvärr hade vi inte mer än tolv spelare tillgängliga, många spelade på ovana positioner och dessutom var en del av U-lagsspelarna förkylda. Som om inte detta var nog fick vi transportproblem och kom sent till idrottsplatsen.

Matchen hann knappt börja innan vi släppte in ett mål på ett individuellt misstag. Vi försökte spela, men ett nytt misstag gav 2-0 till Kvarnby. Trots detta fortsatte vi att kämpa på och i den 34:e minuten kunde vi reducera till 1-2 på en soloprestation av Sebastian Ottosson.

Kvarnby utökade dock ledningen till 3-1 bara två minuter senare och i andra halvlek kom också 4-1, samtidigt som vi hade bränt minst fyra heta chanser.

Siffrorna är inte rättvisande, men det är lätt att det rinner iväg om man inte utnyttjar det som man skapar och gör många individuella misstag.

Startelvan (4-4-2): Ali Al Kefagy – Milot Zeqiri, Mustafa Arezoo, Jesper Jönsson, Mahmoud Muhsen Sandouqa – Andreas Åkerlund, Tobias Rosenlind, Walid Shams, Jwan Kogi – Anuar Mahdi, Sebastian Ottosson (lk). Avbytare: Anwar Munshid Yasin.

Matchens lirare: Ali Al Kefagy & Sebastian Ottosson.