Inför BK Olympic – IFK Malmö


Efter endast tre genomförda träningspass i juli är det på måndagen dags för IFK Malmö att spela MM-kvartsfinal mot division 2-klubben BK Olympic.

Matchen, som har avspark klockan 19:00, spelas på Rosengårds Södra IP.

Truppen:
Ali Al Kefagy, Nezir Mehmeti – Ahmedin Sudic, Andreas Omidfar Kiriazidis, Andreas Åkerlund, Dilan Ismail, Fozulazeem Bashir Razwan, Ghassan Talozi (lk), Lucas Horntvedt, Markus Silfverberg Folkesson, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Patrik Larsson, Quan Pham, Tobias Rosenlind, Walid Shams.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: MM kommer lite olägligt. Vi har precis kommit igång med träningen, men vi ska ställa upp och göra vårt bästa. Olympic är ett division 2-lag och det gäller att vi är på tårna och ser till att komma in i matchen omgående om vi ska ha något att hämta.