Inför FBK Balkan – IFK Malmö

Två nya spelare, Armend Xhemajli och den gamle bekantingen Marko Knezevic, finns med i truppen när IFK Malmö på lördagen inleder höstspelet i division 4 sydvästra med bortamatch mot FBK Balkan.

Matchen, som har avspark klockan 14:00, spelas på Rosengårds Södra IP.

Truppen: Ali Al Kefagy, Nezir Mehmeti – Andreas Omidfar Kiriazidis, Andreas Åkerlund, Armend Xhemajli, Dilan Ismail, Ghassan Talozi (lk), Kevin Lay, Mario Djordjevic, Marko Knezevic, Markus Silfverberg Folkesson, Omar Aouida, Patrik Larsson, Quan Pham, Tobias Rosenlind, Walid Shams,

Aktuellt: Det purfärska anfallsförvärvet, Armend Xhemajli, som så sent som i måndags spelade med BW90 IF, går direkt in i 16-mannatruppen där även en annan anfallare, Marko Knezevic, gör säsongscomeback.

En del spelare saknas också. Mustafa Arezoo är avstängd efter att ha fått ett tidsbegränsat straff för förseelsen mot KSF Prespa Birlik före sommaruppehållet, samtidigt som både Ahmedin Sudic och Lucas Horntvedt är bortresta.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö:
 Det ska bli spännande att komma igång. Vi har haft två relativt bra "träningsmatcher" där jag tycker att vi har fått bra tempo i oss och vi går in i höstsäsongen med en stark tro på oss själva.

Vi har också fått en del nyförvärv, vilket vi är väldigt glada för och vi har goda förhoppningar om att de ska kunna leverera för oss.