Inför IFK Malmö – Oxie IF

Den senaste tidens mindre lyckade resultat har gjort att IFK Malmö riskerar att på allvar dras in i division 4 sydvästras bottenstrid. På lördagen väntar därför en riktig nyckelmatch hemma mot nästjumbon Oxie IF.

Matchen, som har avspark klockan 15:00, spelas på Malmö Stadion

Truppen: Ali Al Kefagy, Nezir Mehmeti – Andreas Omidfar Kiriazidis, Andreas Åkerlund, Armend Xhemajli, Ghassan Talozi, Jörgen Svensson, Lucas Horntvedt, Markus Silfverberg Folkesson, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Patrik Larsson, Quan Pham, Tobias Rosenlind, Vedat Shala, Walid Shams

Aktuellt: En trotjänare är tillbaka i IFK Malmö. 35-årige Jörgen Svensson, allsvensk i Trelleborgs FF och som spelade i "di gule" 2000 till 2009, lånas under hösten in från division 3-klubben BW90 IF.

Mustafa Arezoo är åter efter avstängning, liksom den mot FBK Balkan bortreste Lucas Horntvedt.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Vi var såklart oerhört besvikna efter förlusten mot FBK Balkan. Under veckan har vi gått igenom scenariot och tränat på bra. Vi är väl medvetna om situationen, Oxie är bara fyra poäng efter och vi kommer att sälja oss väldigt dyrt för att vinna.