Inför Åkarps IF – IFK Malmö

IFK Malmö är på gång igen i division 4 Sydvästra. Det visade segern senast mot Oxie IF och på tisdagen är det dags att bekänna färg på allvar med bortamatch mot serieledande Åkarps IF.   

Matchen, som har avspark klockan 18:30, spelas på Åkarps IP:s konstgräs.

Truppen: Ali Al Kefagy, Nezir Mehmeti – Ahmedin Sudic, Andreas Omidfar Kiriazidis, Andreas Åkerlund, Armend Xhemajli, Ghassan Talozi, Jörgen Svensson, Lucas Horntvedt, Markus Folkesson, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Quan Pham, Tobias Rosenlind, Vedat Shala, Walid Shams

Aktuellt: Den enda förändringen som IFK Malmö gör jämfört med lördagens segermatch mot Oxie IF är att Ahmedin Sudic är tillbaka från semestern och ersätter Patrik Larsson.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Det ska bli spännande att möta serieledarna på deras nya konstgräs . De är troligtvis taggade till tänderna efter förlusten mot ÖT Smygehuk, samtidigt som vi stärkte vårt självförtroende senast och ska försöka ge dem en tuff fajt ända in på mållinjen.