Inför IFK Malmö – Eriksfälts FF

Den snöpliga uddamålsförlusten mot serieledande Åkarps IF har tänt IFK Malmö inför söndagens hemmamatch i division 4 Sydvästra mot nästjumbon Eriksfälts FF.

Matchen, som har avspark klockan 13:00, spelas på Malmö Stadion. 

Truppen: Ali Al Kefagy, Nezir Mehmeti – Ahmedin Sudic, Andreas Omidfar Kiriazidis, Andreas Åkerlund, Armend Xhemajli, Ghassan Talozi (lk), Jörgen Svensson, Lucas Horntvedt, Markus Folkesson, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Quan Pham, Tobias Rosenlind, Walid Shams.

Aktuellt: Vedat Shala är avstängd efter att ha fått sin tredje varning mot Åkarps IF och det innebär att IFK Malmö nöjer sig med att ta ut en 15-mannatrupp till söndagens match.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Jag är övertygad om att vi vinner. Vi är ett mycket bättre lag än Eriksfält på alla positioner, har startat höstsäsongen på ett bra sätt och kommer att ge järnet för att ta revansch för förlusten i våras.