IFK Malmös P99 vann lördagens premiärmatch i P12 Sydvästra grupp H mot Höörs IS Blå med 8-3 (4-2).

Per Olsson, lagledare för IFK Malmös P99:

Killarna var revanschsugna på sig själv efter den förra sjumannamatchen och det märktes. Vi tog spelet på allvar och i inledningen gjorde vi mål direkt.

Höör hade en jättebra målvakt som räddade dem från ett totalt fiasko med fem-sex kanonräddningar i första halvlek och ännu fler efter pausen.
l
Målen som de fick var en målvaktstavla och sedan två kontringsmål som våra mittfältare får ta på sig. De låg för högt uppe och jobbade inte hem ordentligt.

Annars fungerade spelet bra offensivt och sett till tillställningen som helhet hade vi nog 75 procent av bollinnehavet.  

Den som var matchens lirare i den här matchen måste jag berömma extra mycket. Antonio Dinoni hade bara ett enda misstag och det rättade han till själv, super. Förutom det hade inte motståndarna någon chans att ta sig förbi på den sidan och han backade även upp kollegorna på den andra kanten.

Tränarna var nöjda med vad vi såg, men i morgon möter vi Lunds SK och då måste vi upp ett eller två snäpp till i tempo.

Domaren var däremot helt kass. Varför får sådana döma ungdomslag? Det medför bara skit ute på planen tyckte samtliga, däribland även Höörs ledning och publik, och i dag räknade jag till 14 felbedömda situationer på 50 minuter.

Märkligt att killarna uppförde sig så väl, det hade vi vuxna inte klarat i vårt arbete. 

Matchen spelades 2×25 minuter.

Startsjuan (2-3-1): Kaled Sacad – Mohamed Abdulkadir, Antonio Dinoni – Abdoulie Sarr, Maximiliano Ahumada Ferreira, Anthony Arnsberger – Hamza Maghsoud. Avbytare: Ihab Zaghmouth, Said Abokor, Trajce Lamnjov (lk), William Bell.

Matchens lirare: Antonio Dinoni.