Inför Hyllie IK – IFK Malmö


Sjätteplacerade IFK Malmö spelar på söndagen borta mot tabellfyran Hyllie IK i en av många viktiga matcher i kampen kring det nedre kvalstrecket i division 4 Sydvästra.
 

Matchen, som har avspark klockan 14:00, spelas på Hyllie IP.

Truppen: Ali Al Kefagy, Nezir Mehmeti – Ahmedin Sudic, Andreas Åkerlund, Armend Xhemajli, Ghassan Talozi (lk), Jörgen Svensson, Kevin Lay, Lucas Horntvedt, Markus Folkesson, Mustafa Arezoo,  Omar Aouida, Patrik Larsson, Quan Pham, Tobias Rosenlind, Vedat Shala.

Aktuellt:  Den avstängda trion mot MF Pelister, Andreas Åkerlund, Ghassan Talozi och Mustafa Arezoo, är tillbaka när IFK Malmö på söndagen möter Hyllie IK. Det är även rutinerade Jörgen Svensson som senast var förhindrad av en arbetsresa.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Seger med 10-3, men det var en usel prestation som vi gjorde mot Pelister. Det har vi pratat om i veckan och när vi nu möter Hyllie tänker vi ta revansch för den snöpliga 0-1-förlusten i vårens match.