IFK Malmös U-lag förlorade måndagens match i reservlagsserien division 1 Elit mot Kvarnby IK med 0-2 (0-1).

– Det var en bra match där vi höll uppe spelet väl trots ett tunt material. Sedan kan man inte säga någonting om resultatet för Kvarnby var bättre, konstaterade Sten Thynell, ordförande och den som för dagen ledde IFK Malmö.

– Vi har bra fighting spirit i U-truppen och det lovar gott inför nästa säsong. 

Kevin Lay var bäst i "di gule" och även Mario Djordjevic ska ha ett extra plus.

Startelvan (4-2-3-1):
Nezir Mehmeti (lk) – Mario Djordjevic, Kevin Lay, Tom Stensson, Jesper Jönsson – Dilan Ismail, Patrik Larsson – Thaer Muhsen Sandouqa, Jwan Kogi, Quan Pham – Anuar Mahdi. Avbytare: Roy Nickling (Jesper Jönsson 35), Mohammed Kaddoura (Jwan Kogi 57), Sarmad Al-Quraishi (Tom Stensson 75).

Matchens lirare: Kevin Lay.