IFK Malmös U-lag tog sin tredje seger för säsongen i reservlagsserien division 1 Elit då man på måndagen vände 0-2 till 3-2 mot Malmö City FC. 

– Vi spelade trevligt och det är tydligt att vi gör framsteg för varje match, sade en belåten Sten Thynell, ordförande och den som ledde laget fram tills att tränaren Kenneth Folkesson anlände från A-lagsträningen lagom till andra halvlek.

– Och segern var välförtjänt. Vi hade två stolpträffar i första halvlek och en i ribban efter paus.

Bäst i IFK Malmö var innermittfältaren Andreas Åkerlund.

Assist: 1-2 Patrik Larsson, 2-2 Quan Pham, 3-2 Andreas Åkerlund.

Startelvan (4-4-2): Nezir Mehmeti (lk) – Mario Djordjevic, Kevin Lay, Tom Stensson, Dilan Ismail – Roy Nickling, Andreas Åkerlund, Patrik Larsson, Quan Pham – Anuar Mahdi, Jwan Kogi. Avbytare: Mohammed Kaddoura, Sarmad Al-Quraishi, Thaer Muhsen Sandouqa.

Matchens lirare: Andreas Åkerlund. 

FOTNOT. Samtliga avbytare blev inbytta.