Inför KSF Prespa Birlik – IFK Malmö

IFK Malmö, som säkrade sitt kontrakt i förra omgången, avslutar på söndagen seriespelet i division 4 Sydvästra med bortamatch mot uppflyttningsklara KSF Prespa Birlik.

Matchen, som har avspark klockan 13:00, spelas på Heleneholms IP.  

Truppen: Ali Al Kefagy, Nezir Mehmeti – Ahmedin Sudic, Anuar Mahdi, Armend Xhemajli, Ghassan Talozi (lk), Jörgen Svensson, Markus Folkesson, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Patrik Larsson, Robert Kjellin, Quan Pham, Tobias Rosenlind, Walid Shams.

Aktuellt: Andreas Åkerlund (avstängd) och Kevin Lay utgår. De ersätts av Tobias Rosenlind och Anuar Mahdi i det som är säsongens sista gula matchtrupp.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Så jävla skönt att det är över.  Det innebär att vi kan spela avslappnat, men det ändrar inte inställningen att vi vill vinna alla matcher som vi ställer upp i.