Komfortabelt för IFK Malmö

Komfortabelt var ordet när IFK Malmö vann torsdagens sena träningsmatch mot division 5-klubben Lunds SK med 6-1 (3-1).

– Det var klockrent från A till Ö. Spelarna ska ha all eloge för deras inställning och attityd ute på planen, konstaterade tränare Mladen Blagojevic.

– Samtliga var riktigt bra med tanke på vilken tidpunkt det är på säsongen.

Bäste målskytt i "di gule" blev yttermittfältaren Andreas Åkerlund som noterades för tre fullträffar. Det andra målet, fram till 3-1, kom på straff efter att Christoffer Nilsson dragits ned innanför straffområdet.

Assist: 0-1 Dejan Dimitrijevic, 1-2 Johan Palmström, 1-4 Mario Djordjevic, 1-5 Ashley Fransson Mutimutema.

Startelvan (4-4-2): Pontus Andersson – Mario Djordjevic, Hannes Englesson, Patrik Larsson (lk), Quan Pham – Ashley Fransson Mutimutema, Christoffer Nordgaard, Dejan Dimitrijevic, Andreas Åkerlund – Christoffer Nilsson, Johan Palmström. Avbytare: Michael Popoola (Hannes Englesson 46), Tobias Rosenlind (Christoffer Nordgaard 46), Vedat Shala (Christoffer Nilsson 46).