Inför Malmö City FC – IFK Malmö

IFK Malmö spelar på lördagen borta mot division 3-klubben Malmö City FC i en extrainsatt träningsmatch.

Matchen, som har avspark klockan 15.00, spelas på Malmö IP:s konstgräs.

Truppen: Ahmedin Sudic, Andreas Åkerlund, Anuar Mahdi, Christoffer Nilsson, Christoffer Nordgaard, Dejan Dimitrijevic, Johan Palmström, Mario Djordjevic, Michael Popoola, Omar Rincon Buritica, Patrik Larsson, Quan Pham, Robin Rymsza, Tobias Rosenlind. En målvakt tillkommer.

Aktuellt: Två nya provspelare, vänsterbacken Omar Rincon Buritica och IFK Klagshamns 18-årige mittfältare Robin Rymsza, tar plats i truppen i matchen mot Malmö City.

– Omar, som har en fin vänsterfot och blick för spelet, ska testas som vänsterback där vi fortfarande har en lucka. MFF-fostrade Robin spelade i år tiotalet matcher i division 2 och är intressant som mittfältare, säger tränare Mladen Blagojevic.

Mladen Blagojevic, tränare i IFK Malmö
: Det är en match som vi ser fram emot. Förutom testandet av två helt nya namn är det ett par spelare till som har en del att bevisa för att få en plats i truppen 2012. Vi möter Malmö City på en härlig arena och hoppas på mycket engagemang från spelarna.  

FOTNOT. Truppen har samling klockan 13.15 på Malmö Stadion alternativt 13.45 på Malmö IP.